Meer resultaten voor schilder behanger gezocht

Ervaren schilder en/of schilder-behanger gezocht Vanrenterghem.
Ervaren schilder en/of schilder-behanger gezocht. Door constante groei zijn we op zoek naar een ervaren schilder en/of schilder-behanger om ons team te versterken. Wij geven u graag meer informatie telefonisch op 051 30 08 72 of via mail vanrenterghem.bvba@skynet.be Terug naar overzicht.
De kosten van een behanger - Krijg inzicht in de mogelijkheden. De kosten van een behanger - Krijg inzicht in de mogelijkheden.
De mogelijkheden zullen duidelijk worden en op basis hiervan kan er een keuze gemaakt worden. Kies voor een geschikte behanger en bekijk zelf hoeveel de kosten hierin meewegen. Vervolgens kunt u zelf gemakkelijk de vraag: Wat kost een behanger? Wat kost een schilder?
Smets-Rommes Schilder- Decoratiewerken.
Uitgebreid aanbod in trendy, eigentijdse dessins en retromotieven van de meest vooruitstrevende merken van behangpapier. Schilder of behanger gezocht? U kan kiezen om zelf te verven of te behangen, of u kan kiezen voor onze eigen onberispelijke service ter plaatse voor een perfect resultaat.
Vind de juiste behanger in je buurt.
Log in als gebruiker - huiseigenaar partner - vakman. Zoek een geschikte behanger in jouw buurt. Je kunt op zoek gaan naar een professionele interieurbedrijf bij jou in de buurt door je postcode in te geven in de zoekbox, of door onderstaande lijst van geprefereerde interieurbedrijven te raadplegen. Vind kwalitatieve vakmannen in je buurt. Typ en selecteer.
Behanger in Eeklo gezocht? BP Decor is dé specialist.
Wil je je woon-, slaap- of badkamer laten behangen? Kan het interieur van je zaak wel een opkikker gebruiken? BP Decor beschikt over meer dan 15 jaar ervaring en heeft de juiste mensen in dienst om elk behangwerk tot een goed einde te brengen. Klein of groot project, renovatie of nieuwbouw: onze vakmannen combineren stielwerk met een ongezien oog voor detail. Dat alles maakt dat wij zijn uitgegroeid tot dé referentie in de regio Eeklo. Vraag een prijsofferte. Van een behanger verwacht je dat hij nauwkeurig, snel en proper werkt. En uiteraard zijn vak- en materiaalkennis ook een basisvereiste. De vakmannen bij BP Decor blinken uit in al deze kwaliteiten. Ze hebben verschillende technieken in de vingers vlies- of fotobehang, 3D-behang, glasvezelbehang, en zorgen steeds voor een topresultaat. Of het nu gaat om een klein of groot project. Behangwerken in de regio Gent: nieuwbouw of renovatie, particulier of bedrijf. Ben je een particulier of run je een bedrijf? Heb je een nieuwbouw of gaat het om een renovatieproject? BP Decor werkt voor alle klanten even graag. Alvast een greep uit ons aanbod.: Schilderen én behangen?
Ervaren behanger RJ Schilder- en behangwerken te Lint.
Daarmee lever ik een allesomvattende service voor behangwerken. Ik hanteer één prijs waarin alles inbegrepen zit, zowel mijn werkuren als het behangpapier en ander materiaal. Neem snel contact met mij op voor een afspraak. Dat kan via mail, telefonisch of via het contactformulier. Ik ben graag uw behanger in de regios Lier, Kontich, Puurs, Mechelen, Heist-op-den-berg. Kortom: de hele provincie Antwerpen.
Vacatures Schilders Behangers in Oost-Vlaanderen Provincie 97 jobs op VDAB.
Ter versterking van onze ploegen zijn we op zoek naar een gemotiveerde schilder behanger. Wat verwachten wij van jou? Uitvoeren van schilderwerken, schuren en plamuren, plaatsen van diverse. AGO CONSTRUCT in GERAARDSBERGEN. Interim met optie vast" werk" - online sinds 21 augustus 2022.
schilder behanger gezocht
Reparatie en Onderhoud Muziekinstrumenten. Reparatie en Onderhoud Overige. Reparatie en Onderhoud Pc's' en Spelcomputers. Reparatie en Onderhoud Sloten. Reparatie en Onderhoud Telecommunicatie. Reparatie en Onderhoud Watersport en Boten. Reparatie en Onderhoud Witgoed en Apparatuur. Restaurants en Traiteurs. Schilders en Behangers.

Contacteer ons