Meer resultaten voor schilder en behanger

Experts in schilder- en decoratiewerken.
Wat is er zoal mogelijk? Gevels, ramen, deuren, poorten, bakgoten cornissen, wij schilderen alles in eerste kwaliteit, de schilderwerken experts geven uw woning na verbouwen of bouwen de perfecte toets. Geld besparen met een enkele offerteaanvraag. De decoratiewerken experts uit ons netwerk helpen u graag met kiezen van kleurcombinaties, behangwerk en schilderwerken voor het interieur van keuken tot woonkamer, salon, kinderkamer en slaapkamer. Ook voor het exterieur, zoals de gevel en buitenschrijnwerk staan zij paraat. Met gipswanden plaatsen, uitplamuren en fixeren kunnen zij u helpen bij verbouwingen of nieuwbouw, richt uw huis van keuken tot woonkamer, salon, kinderkamer en slaapkamer, verdieping en/of zolder opnieuw in, wij plaatsen ook binnendeuren en de plinten, parket en plafonds plaatsen behoren naast alle decoratiewerken ook tot de diensten. Wilt u graag geld besparen op uw klus? Door een offerteaanvraag bij ons te doen kan u vrijblijvend en kosteloos 3 bedrijven uit uw streek vergelijken. Zo heeft u een goed overzicht van de prijzen en zelf de keuze met welk firma u zaken doet. Zit er niets tussen? Vraag vandaag nog schilder offertes of behanger offertes aan!
schilder en behanger
Behanger Aalst Schilderwerken Christien Jel.
0494 24 48 59 0494 24 48 59. Schilderwerken Christien Jel is een gedreven schilder uit Aalst. Maak snel een afspraak. Professionele en ervaren behanger. Niemand doet behangwerken in Aalst zoals Schilderwerken Christien Jel. Behangen wordt opnieuw populairder. Met behang kunt u alle kanten op: klassiek, modern of trendy.
Schilderwerken Behangwerken Steve Pauwels uit Beringen - Beverlo.
We zijn ook vergezeld van boeken met staaltjes, zodat we samen kunnen bekijken met welk behang u alles uit uw ruimte haalt. xml version"1.0" encoding UTF-8? Ervaring: We hebben 30 jaar ervaring op de teller wat zich uit in een onberispelijk eindresultaat. xml version"1.0" encoding UTF-8? Gratis offerte: Voor al uw schilderwerken binnen en buiten of behangwerken overhandigen wij u met plezier een offerte op maat. xml version"1.0" encoding UTF-8? Proper werk: Voor de start van de binnenschilderwerken verschuiven we uw meubels zorgvuldig. Na onze werken plaatsen we alles netjes terug en kuisen we alles op. Voor de buitenschilderwerken spuiten we uw buitenmuur helemaal proper voor we beginnen aan ons schilderwerk. xml version"1.0" encoding UTF-8? Volgens uw budget: Eigenlijk werken we met alle producten, we hebben oog voor uw budget. xml version"1.0" encoding UTF-8? press to zoom. Op zoek naar een vakkundige behanger of schilder in Limburg?
De kosten van een behanger - Krijg inzicht in de mogelijkheden. De kosten van een behanger - Krijg inzicht in de mogelijkheden.
De mogelijkheden zullen duidelijk worden en op basis hiervan kan er een keuze gemaakt worden. Kies voor een geschikte behanger en bekijk zelf hoeveel de kosten hierin meewegen. Vervolgens kunt u zelf gemakkelijk de vraag: Wat kost een behanger? Wat kost een schilder?
Schilderwerken, behangwerken en interieurwerken Pentura - Kontich.
Een schilder of behanger nodig? Pentura uit Kontich verft en behangt perfect tot in de hoekjes. Schilderwerken en behangwerken, die vanaf de eerste keer het beoogde resultaat opleveren. Dat is specialistenwerk. Pentura ontfermt zich al 17 jaar over binnenmuren in de provincie Antwerpen. Kan uw woning een likje verf of streepje behang gebruiken? Kies dan voor onze ervaring! Onze diensten beperken zich niet tot schilder- en behangwerken. U kan ook voor laminaat, parket, zonwering en kleuradvies bij ons terecht. Voor al deze interieurwerken bieden we ons vakmanschap aan. Schilderwerken op maat van uw smaak. Wij zijn thuis in alle schildertechnieken. Wij zijn gespecialiseerd in alle binnenschilderwerken voor particulieren en werken voornamelijk met de kwalitatieve verf van het Belgische Boss Paints. U kan kiezen uit verschillende soorten verf, zodat het gewenste resultaat met zekerheid wordt behaald. Wilt u uw volledige huis laten schilderen?
Ervaren behanger RJ Schilder- en behangwerken te Lint.
Daarmee lever ik een allesomvattende service voor behangwerken. Ik hanteer één prijs waarin alles inbegrepen zit, zowel mijn werkuren als het behangpapier en ander materiaal. Neem snel contact met mij op voor een afspraak. Dat kan via mail, telefonisch of via het contactformulier. Ik ben graag uw behanger in de regios Lier, Kontich, Puurs, Mechelen, Heist-op-den-berg. Kortom: de hele provincie Antwerpen.
Schilder Huybrechts Grobbendonk, ook voor behang en interieur.
Ik sta bekend om mijn fijne en strakke afwerking en werk zeer stipt. Ik mag gerust zeggen dat ik een perfectionist ben in hart en nieren, waardoor het eindresultaat een pareltje wordt! Schilder of behanger gezocht voor interieurwerken aan degelijke prijzen?
Colouryourhome - Behang- en schilderwerken by Kim Vermeiren.
Colour your home is het schildersbedrijf van Kim Vermeiren uit Loenhout-Wuustwezel. Bij ons kunt u terecht voor al uw binnen- en buitenschilderwerken, laminaat, behangwerken en raamdecoratie. Zowel voor particulieren als kmos. Met ongeveer 20 jaar ervaring en vakkennis garanderen wij u de beste prijs-kwaliteit én werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten.

Contacteer ons