Meer resultaten voor werk schildersbedrijf

Serpieters Schildersbedrijf, schilderwerken en interieuroplossingen in Roeselare, West-Vlaanderen.
Laurens en team zijn specialisten in de ambachtelijke schilder -en decoratietechnieken: hout -of marmerimitatie, het nabootsen van een verweerde look, craquelure, toepassen van bladgoud, het schilderen met kalkverf., We recreate colors textures. Restaureren is een kunst. Een ruimte terugbrengen naar zijn authentieke staat is een heuse uitdaging, maar net dat boeit Serpieters enorm. Heel veeleisend ten opzichte van de grondstoffen waarmee er wordt gewerkt. Serpieters zoekt puurheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. The artist dips his brush in his own soul. Ver weg van de vastgelegde paden zoekt Serpieters de uitdaging in elk project.
werk schildersbedrijf
Van Gompel NV.
Sinds jaar en dag zijn de vakbekwame schilders van Van Gompel NV dagelijks actief met het onderhouden en verfraaien van zeer uiteenlopende objecten. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn we in staat om alle voorkomende schilderwerkzaamheden op een deskundige manier te verzorgen.
Anseeuw - Schilderwerken - Decoratie - Brugge - Verfwinkel.
Specialist in schilder- en decoratiewerken. Gratis offerte aanvragen. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Actief in West- en Oost-Vlaanderen. Meer dan 50 jaar ervaring. Wij werken in vertrouwen. Onze aanpak samengevat in 3 stappen. Kennismaking en opmeting. We luisteren naar uw noden en wensen tijdens een eerste verkennend gesprek. Wij komen bij u langs om alles op te meten. We bespreken uw leef- of werkruimte van nabij en geven u professioneel kleuradvies. U ontvangt binnen 14 dagen een gratis gedetailleerde offerte. Onze offerteprijs onze vaste prijs. U komt nooit voor verrassingen te staan. Een team van vakmensen staat voor u klaar om volgens de regels van de kunst uw verwachtingen te realiseren. Wij dragen stiptheid en correctheid altijd hoog in het vaandel. Alle werken worden dagelijks opgevolgd door Leen of Wim Anseeuw, zo zijn wij flexibel om tijdens de werken nog aanpassing te doen indien nodig. Gratis offerte aanvragen. of bel ons op 050 27 80 60. Onze klanten getuigen over de samenwerking. De reden waarom we voor Anseeuw kozen, was voornamelijk omdat we 10 jaar geleden bij de buren gezien hadden dat uw firma kwaliteitsvol werk afleverde.
Schilder Vacatures - Flextra - 25 jaar schildervakmanschap - Direct werk!
Wij gaan ook graag met jou die langdurige samenwerking aan. Wil jij waardering voor jouw vakmanschap als schilder en langdurig vast werk? Als jij in 2022 nieuw bij Flextra start ontvang je na 4 volledig gewerkte weken een welkomstbonus van € 250 netto. Ook als jij een nieuwe vakman via Flextra laat starten krijg je daar € 250 voor. Bekijk dan onderstaande schilder vacatures, laat je gegevens achter of bel ons. Je kan direct starten. Ben jij een ZZP Schilder op zoek naar mooie projecten tegen een uitstekende en snelle betaling, klik dan HIER! Schilder particulier onderhoud. Behanger, scanplakker, glasweefsel behanger. Zoek jij direct langdurig schilderwerk bij jou in de buurt? Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op! Upload je CV. Ik ga akkoord met de Privacy Verklaring. Verplichte velden Verstuur. Flextra is een hele prettige, gemoedelijke en stabiele werkgever. Het verhaal van Frits. Hier vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen. Hier vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen. UTA MBO HBO. Wil jij ook werken via Flextra?
Zijn schilders een uitstervend ras? Mooiste" beroep dat er bestaat WOON. hln.be. Weer. TV-Gids. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Volledig scherm. Volledig scherm. HLN logo. Facebook. Quote.
Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs. De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zon 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
Schilderwerken Suffys Innovatie in het fijnere schilderwerk.
Wij nemen nadien contact om te horen of er nog vragen zijn. Wij horen dan graag van jou of we het werk mogen inplannen. Heb jij een goede schilder van doen en kan je je vinden in onze manier van werken?
SCHILDERWERKEN - ASIVE bvba.
Wij beheersen verschillende decoratietechnieken die wij kunnen toepassen in verschillende stijlen. Wij stellen alles in het werk om U een zeer nauwkeurige afwerking te leveren voor een duurzaam en kwaliteitsvol resultaat. Houtwerk binnen deuren, deuromlijstingen, ramen, afwerken kan op verschillende wijze.
Schilderwerken: een vleugje kleur voor binnen buiten.
Gebruikt door duizenden ver bouwers. Schilderwerken: een vleugje kleur voor binnen buiten. Met schilderwerken fleur je niet alleen je buiten muren op, maar krijgen ook je ramen, deuren, plafonds en trap ineens een nieuwe uitstraling. Al zin gekregen in een nieuw likje verf voor je woning? Dan zit je misschien nog met vragen als 'Hoe' begin ik eraan? en 'Wat' kost het mij. Wij zochten het voor je uit! Tip: Zeker zijn van een mooi eindresultaat én jezelf tijd moeite besparen? Via onze vrijblijvende offerteservice vind je de vakman met de beste prijs-kwaliteit! Vergelijk gratis offertes. Voor welke schilderwerken kan ik een professionele schilder inschakelen?

Contacteer ons