• ma - za: 7.30 - 21.00 uur

Behangen

Naast het uitvoeren van schilderwerk kunt u Oliveri Schilderwerken ook benaderen voor behangwerkzaamheden van allerlei aard. Onze veelzijdigheid en ons vakmanschap zorgen ervoor dat u ruime keuzevrijheid heeft in het type behang dat u aan wilt laten brengen. Welke soort u uiteindelijk ook kiest, wij brengen het behang vakkundig en vlekkeloos aan en garanderen daarmee een prachtig resultaat. Het juiste behang op uw binnenmuren kan een wereld van verschil maken.

U kunt ervoor kiezen om de wanden in uw woning te bekleden met verschillende soorten behang. Wij noemen de meest gebruikte soorten, met daarbij horende voor- en nadelen.

Papier

Veel gebruikt, goedkoop, niet erg slijtvast

Vinyl


Gladde bovenlaag, hierdoor bestand tegen spatjes water, redelijk duur, goed schoon te houden

Acryl

Verkleurt niet snel, beter voor het milieu dan papier en vinyl

Glasvezel

Verschillende structuren, alleen in wit, moet dus overgeschilderd worden, eventueel geluiddempend

Glasvlies

Erg sterk, zal niet vervormen, overschilderbaar
 

Het voordeel van behangen is natuurlijk dat er erg veel verschillende soorten behang zijn, waardoor u altijd iets vindt dat past bij uw wensen.

Indien u kiest voor het behangen van de binnenmuren van uw woning, dan kijken wij samen welke soort het beste aansluit op uw wensen en uw woning. Uw persoonlijke smaak, het interieur van uw woning en uw budget zijn bepalende factoren bij het kiezen van de juiste soort behang. Wij geven u waar nodig deskundig advies over de beste keuze voor uw situatie.

Neem gerust contact met ons op met al uw vragen, wij zullen u met plezier verder helpen. Profiteer van het juiste behang op uw muren, vakkundig aangebracht door Oliveri Schilderwerken!