• ma - za: 7.30 - 21.00 uur

Over ons

Mijn naam is Giuseppe Oliveri, sinds maart 2013 ben ik zelfstandig ondernemer in het mooie schildersvak. Na een aantal jaar bij verschillende schildersbedrijven te hebben gewerkt heb ik de knoop doorgehakt en ben voor mijzelf aan de slag gegaan!

Wanneer mensen mij benaderen met het verzoek om schilderwerk aan hun huis uit te voeren, geef ik niet van tevoren al een offerte. Ik vind het eerlijker en handiger om even langs te komen om het werk te beoordelen. Zo kan ik een betrouwbare offerte aan de klant geven met de juiste prijs voor het werk dat daadwerkelijk uitgevoerd moet worden. Deze werkwijze zorgt ervoor dat u weet waar u aan toe bent en dat de prijs niet in een later stadium aangepast hoeft te worden.

Ik denk graag met u mee en geef u waar nodig kleuradvies, als u niet goed weet welke kleur mooi aansluit op uw smaak en inrichting. Ook kijken wij samen welke dienst ik het beste voor u kan voeren: schilderen of behangen, repareren van houtrot of toch een heel kozijn vervangen. Zo bespreken we samen alles dat u veranderd wilt hebben aan uw woning. We gaan voor het best mogelijke resultaat binnen het budget dat u ter beschikking heeft.

Oliveri Schilderwerken werkt met goede materialen, zoals eersteklas verf en behang, en hoogwaardig gereedschap. Tezamen met mijn vakmanschap geeft dit een prachtig resultaat waar u jaren plezier van zult hebben.

Voor meer informatie over de verschillende diensten die ik u kan leveren verwijs ik u naar het tabblad Diensten op deze website.

Wanneer u vragen heeft, hoor ik deze graag van u. Ik sta dagelijks voor u klaar en ben altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Voor de schilder die werkt met Italiaanse precisie neemt u contact op met Oliveri Schilderwerken!