Schilder Enschede

Bent u op zoek naar een schilder in Enschede die meer doet? Er zijn veel schilderbedrijven te vinden, maar u wilt natuurlijk de buiten- of binnenschilder die het stapje extra zet. Natuurlijk is de hoofdtaak van elke schilder binnen- en buitenschilderwerk, maar een goede schilder zal ook in Enschede meer doen. Denk hierbij aan houtrotreparatie, glas zetten, behangen of het schilderen van de trap. Ook moet een goede huisschilder goede voorbereidingen treffen en na afloop de klus goed afwerken. Gelukkig vindt u dit goede schildersbedrijf bij Oliveri Schilderwerken. U kunt bij ons terecht voor zo’n beetje iedere klus.

Binnenschilderwerk  Buitenschilderwerk

Oliveri is uw schilder in Enschede

Wilt u uw huis laten schilderen in Enschede, kom dan naar Oliveri Schilderwerken. Wij zijn een vakkundig en professioneel schildersbedrijf in Enschede dat graag uw schilderwerk uit handen neemt. Naast dat wij uw schilderwerk netjes en professioneel zullen uitvoeren, kunt u ook een beroep doen op onze houtrotreparatie dienst, glaszetservice of behangvaardigheden. Het grote voordeel het uitbesteden van deze zaken aan een professional is dat u dan zeker weet dat het goed en netjes gebeurt. U plukt daar dan weer de vruchten van. Schilderen kan iedereen, hoort u wel eens, maar het verschil tussen een professional en een amateur is wel zichtbaar. Een van de belangrijkste verschillen is het voorwerk dat een professionele schilder uitvoert voordat hij gaat schilderen. Zo zal Oliveri Schilderwerken er voor zorgen dat het voorwerk goed uitgevoerd wordt. Dit zorgt ervoor dat u straks een beter resultaat zult krijgen.

Als binnen- en buitenschilder zijn wij dé schilder in Enschede

Wilt u een schilder inhuren in Enschede, dan komen de meeste mensen terecht bij Oliveri Schilderwerken. Wij zorgen ervoor dat uw schilderwerk goed uitgevoerd wordt. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van behang en het behandelen van houtrot. Dit laatste voeren wij grondig uit. Wij zullen eerst de rotte plek weghalen, vervolgens het gat vullen met speciaal opvulmateriaal en na schuren en goed schilderen zal niemand meer zien dat u een houtrotreparatie heeft laten uitvoeren. Uw houtwerk kan er dan weer jaren tegenaan. Ook kunt u ons inschakelen voor het laten plaatsen van (dubbel) glas. Het plaatsen van dubbel glas is een investering in uw woning die u direct terugziet in uw kosten. Uw huis zal beter geïsoleerd zijn, zowel qua temperatuur als geluid. Kies dus voor de vakkundigheid en veelzijdigheid van uw schilder uit Enschede, kies voor Oliveri Schilderwerken.

Onze locatie

Schilder Enschede voor voordeuren Erker schilder Enschede Buitenschilder Enschede

Oliveri-schilderwerken staat voor:

  • Klantgericht

  • Kwaliteit en vakmanschap

  • Denken in mogelijkheden

  • Advies

Uw naam

Uw mail

Onderwerp

Uw bericht


Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,3 van 5 sterren.
34


Zeer tevreden

★★★★☆
4 5 1
Vandaag heeft Oliveri zijn schilderwerk aan ons huis afgerond. Het is prachtig geworden. Zeer vakkundige, en professioneel.

Mooi werk !

★★★★★
5 5 1
Oliveri heeft mooi werk geleverd. Ze gebruiken uitstekend materiaal, werken netjes, is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Verder denken ze mee en geven inzicht in kleurcombinaties.

Vakmanschap

★★★★☆
4 5 1
Uitstekend werk geleverd en goede service!”