• ma - za: 7.30 - 21.00 uur

Schilder Hengelo

Het belang van goed schilderwerk laat zich vrijwel direct meten in uw woongenot en, misschien nog wel belangrijker, in de waarde van uw woning. Tenslotte is een woning waarbij het schilderwerk slecht gedaan is of simpelweg verwaarloosd, niet alleen onderhevig aan een lelijk uiterlijk, het kan rampzalig zijn voor uw houtwerk. Houtrot en schimmel zijn slechts voorbeelden van het gevolg van inferieur schilderwerk.

Daarnaast wordt het aanzicht van uw woning voor een zeer groot deel bepaald door het schilderwerk. Een professionele schilder kan het onderscheid maken in niet alleen de esthetische waarde van uw woning, maar ook om de duurzaamheid van uw deuren, kozijnen en boeien te garanderen en dure reparaties te voorkomen. De kosten van een goede schilder betalen zichzelf dus terug.

Maak de keuze voor kwaliteit

Deur 2 Erker-balkon na Erker na 2

Oliveri-schilderwerken staat voor:

  • Klantgericht

  • Kwaliteit en vakmanschap

  • Denken in mogelijkheden

  • Advies

Uw naam

Uw mail

Onderwerp

Uw bericht

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Vandaag heeft Oliveri zijn schilderwerk aan ons huis afgerond. Het is prachtig geworden. Zeer vakkundige, en professioneel.

Mooi werk !

★★★★★
5 5 1
Oliveri heeft mooi werk geleverd. Ze gebruiken uitstekend materiaal, werken netjes, is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Verder denken ze mee en geven inzicht in kleurcombinaties.

Vakmanschap

★★★★☆
4 5 1
Uitstekend werk geleverd en goede service!”