• ma - za: 7.30 - 21.00 uur

Binnenschilderwerk

Het op tijd uit laten voeren van binnenschilderwerk draagt natuurlijk bij aan het mooi houden van uw woning, maar dit is niet de enige reden om tijdig uw kozijnen en deuren te laten schilderen. Doordat er namelijk vocht ontstaat bij bijvoorbeeld het koken en het verwarmen van uw woning, is onderhoud van uw kozijnen en deuren nodig. Ondanks het ventileren van uw woning, worden het houtwerk en de kitranden op den duur aangetast. Daarom is het belangrijk dit te onderhouden, om bijvoorbeeld houtrot te voorkomen. Oliveri Schilderwerken kan de conditie van uw schilderwerk voor u inspecteren, bepalen waar onderhoud nodig is, en dit onderhoud vervolgens ook op vakkundige wijze voor u uitvoeren.

Wat doen wij voor u?

Wij bekijken de conditie van het schilderwerk in uw woning en zullen u uitleggen wat er moet gebeuren om alles weer bij te werken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Voorbereidende werkzaamheden: schoonmaken, schoonbranden, plamuren
  • Schuren (machinaal met aangesloten stofzuiger)
  • Gronden
  • Aflakken
  • Kitten van de randen van de kozijnen

Na de inspectie en het bespreken van wat er gedaan moet worden, krijgt u een gespecificeerde offerte van ons. Na het tekenen van de offerte gaan wij voor u aan de slag om het binnenschilderwerk vakkundig voor u uit te voeren. Dit geeft een mooi resultaat en voorkomt tevens houtrot.

Opfrissen sauswerk

U kunt ons natuurlijk ook benaderen voor een opfrisbeurt van uw woning. Zijn uw wanden gesaust en wilt u deze een nieuwe kleur geven, of is dit nodig na bijvoorbeeld een lekkage, dan verzorgen wij dit ook voor u. Een frisse nieuwe kleur op uw muren kan uw interieur een geheel nieuw aanzicht geven.

Neem gerust contact met ons op met al uw vragen, wij zullen u met plezier verder helpen.