• ma - za: 7.30 - 21.00 uur

Buitenschilderwerk

Een hele andere look?

Denkt u erover om uw woning of pand een hele andere look te geven en zou u graag de hele buitenkant van uw woning geschilderd zien, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Neem gerust contact met ons op met al uw vragen, wij zullen u met plezier verder helpen.

Buitenschilderwerk is allereerst van belang om een verzorgde uitstraling te geven aan uw woning of pand. Dit is echter niet de enige reden om uw buitenschilderwerk goed bij te houden. Door de weersomstandigheden wordt het schilderwerk buiten aan uw deuren, kozijnen en boeien langzaam aangetast. Om dure reparaties te voorkomen is het belangrijk tijdig onderhoud te verrichten.

 

 


Wat doen wij voor u?

Allereerst zullen wij uw situatie inspecteren en beoordelen wat er gedaan moet worden. Alleen de elementen die aan onderhoud toe zijn zullen wij bijwerken. Onnodige diensten zullen wij niet verrichten.
Wij kijken de verflaag grondig na op onder andere: hechting, scheurtjes, vocht, ondergrond, vuilaanhechting, algen en mossenbegroeiing.


Om te zorgen dat u langdurig kunt genieten van het schilderwerk hanteren wij een grondige aanpak en zullen wij de voorbereidingen met zorg uitvoeren. Per situatie bekijken wij wat nodig is om het beste resultaat te behalen.
Waar nodig zullen wij schoonbranden, ontvetten, schuren, kitten, repareren en plamuren om te zorgen voor een goede ondergrond, alvorens met het schilderwerk te starten.
Indien nodig gronden wij 2 keer, om vervolgens het houtwerk netjes af te lakken.

 

Wij gebruiken altijd producten en gereedschappen van hoogwaardige kwaliteit, hierdoor blijft het schilderwerk het langst mooi en heeft u er vele jaren plezier van.